Harta site-ului
Ajutor
Ședință de lucru în vederea inițierii în cadrul proiectului de înregistrare și evaluare funciară
Ședință de lucru în vederea inițierii în cadrul proiectului de înregistrare și evaluare funciară

Astăzi, 10 octombrie 2024, în sala de ședințe a Consiliului raional Dubăsari a avut loc o întervedere de lucru cu reprezentanții Agenției Servicii Publice în persoana dlui Vitalie ANTOCIUC, coordonatorul Proiectului ”Înregistrarea și evaluarea funciară”, primari și specialiști pentru reglementarea regimului proprietății funciare din localitățile Cocieri, Molovata Nouă, Molovata, Oxentea și Doroțcaia. De asemenea, la întrunirea dată au participat și reprezentanții companiei care a câștigat licitația privind executarea lucrărilor prevăzute în cadrul proiectului, SRL ”URBAN SITY GROUP” dnii Corneliu CRĂCIUN și Nicolae CRĂCIUN. Totodată, la ședință au fost prezenți și președintele raionului dl Sergiu GRIGORIEV, vicepreședintele responsabil de domeniul agricol dl Alexandru REUL și colaboratorii Secției agricultură și cadastru, șef Serghei GUVIR și specialist principal Veaceslav GRIGORIEV.
Președintele raionului, a venit cu un cuvânt de salut pentru participanții prezenți la   întrunirea de lucru,  îndemnându-i să fie cât mai receptivi și deschiși pentru conlucrare cu toate părțile implicate întru realizarea și finalitate de succes a proiectului respectiv.
Subiectele abordate în cadrul întrunirii în mare parte s-au axat pe stabilirea procesului de inițiere a lucrărilor cadastrale și activitățile de bază în cadrul executării lucrărilor cadastrale în unitățile administrativ - teritoriale  unde urmează a fi implimentat proiectul.
În cadrul proiectului va fi asigurată finalizarea înregistrării primare a proprietății private și a lucrărilor de delimitare a bunurilor imobile proprietate publică, precum și corectarea erorilor comise anterior în procesul de transmitere în proprietate a terenurilor.
Odată finalizat procesul, acesta va permite autorităților publice locale, dar și centrale, să gestioneze mai corect terenurile pe care le au în proprietate.
Veaceslav GRIGORIEV, specialist principal
Secția agricultură și cadastru 

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Bahel was already beginning I want there Stop
2024-10-15 02:29:06
Bahel was already beginning I want there Stop
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  www.consiliudubasari@gmail.com

Ședință de lucru în vederea inițierii în cadrul proiectului de înregistrare și evaluare funciară - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta